Sprijin pentru Voluntari

WeCare

Proiectul Sprijin pentru Voluntariat a fost lansat in 2014. O parte importanta a acestui proiect o reprezinta sprijinirea Voluntarilor de la TeamXpert Sports Events si de la alte asociatii partenere!

TeamXpert256Prin proiectele WeCare Ajutor pentru o Lume mai Buna si Sprijin pentru Voluntari, mai multi Voluntari  fara servici sau cu probleme financiare, au beneficiat de Sprijin Financiar.

Mai multe detalii

TeamXpert.0146Mai multi Voluntarii au fost instruiti si au invatat diferite meserii. O parte dintre ei a fost angajata, pe baza calitatilor dobandite, ca facilitatori pentru diferite proiecte. 

Mai multe detalii

Voluntarii TeamXpert Sports Events beneficiaza de Gratuitate la programele Weekend Activ, prin proiectul WeCare Sprijin pentru Voluntari.

Mai multe detalii

Rafting.359Mai multi Voluntari au beneficiat de Invitatii sau de sustinerea cheltuielile de participare la competitii si evenimente organizate de tertii, prin proiectul WeCare Sprijin pentru Voluntari.

Mai multe detalii

In noiembrie 2012, un grup de 10 Voluntari a participat la o excursie in Bulgaria. Asociatia Tabere cu Suflet, prin proiectul WeCare Sprijin pentru Voluntari, a acoperit costurile de masa si cazare.  

Mai multe detalii

TeamXpert256Voluntarii Teamxpert Sports Events primesc periodic, in mod Gratuit, informatii despre programe educationale, oportunitati de angajare etc.

Inscrie-te in Echipa

TeamXpert256In 2013 si 2014, un Voluntar a participat la doua excursii Incentive, in Bulgaria si Romania, prin proiectul Sprijin pentru Voluntari. Oportunitatile au fost diseminate catre toti Voluntarii aflati in baza de date Teamxpert Sports Events.

Mai multe detalii

TeamXpert256Mai multi voluntari au participat la diferite cursuri, prin proiectul Sprijin pentru Voluntari:

  • Dragos si Cristina au invatat sa schieze, timp de o saptamana, in decembrie 2014, respectiv in decembrie 2015
  • Cristi a invatat tehnici de alpinism in perioada in care am colaborat (apr – nov 2014) si a fost ajutat sa invete tehnica de montare a unei tiroliene si de construire a unui parc de aventura. De asemenea, participand la turele noastre a acumulat suficiente cunostinte pentru a copia modelul de afacere si a-si deschisa propriul business. 
  • In 2015, odata cu deschiderea partiei Indoor, Cristina si alti Voluntari au beneficiat de lectii Gratuite de schi. 

Mai multe detalii

(*) De ce publicam aceste Informatii?