WeCare

Vrei sa fii voluntar?
Te rugam sa completezi formularul din partea de jos a paginii bluearrow

 

Voluntariat
“Voluntariatul reprezintă participarea voluntarului, persoană fizică, la activităţi de interes public desfăşurate în folosul altor persoane sau al societăţii, organizate de către persoane juridice de drept public sau de drept privat, fără remuneraţie, individual sau în grup; activitatea de interes public reprezintă activitatea desfăşurată în domenii precum: arta şi cultura, sportul şi recreerea […]” – Legea Voluntariatului

 

De ce sa fii voluntar!
Voluntariatul te dezvolta din punct de vedere personal si profesional, te ajuta sa te descoperi mai bine, sa-ti cunosti mai bine abilitatile.
Voluntariatul te invata cum sa lucrezi cu persone cu temperamente diferite si sa obtii cele mai bune rezultate. Ai oportunitatea de a te implica in foarte multe activitati si de a interactiona cu cat mai multi oameni.
Voluntariatul te poate ajuta sa capeti experienta in domeniul in care iti doresti sa te dezvolti pe viitor.
Ca Voluntar poti beneficia de programul WeCare Sprijin pentru Voluntari al Asociatiei Tabere cu Suflet.Voluntarii sunt sufletul evenimentului! Caci motivarea voastra ne inspira si ne ajuta sa ne gasim motivarea noastra! In plus voi faceti posibil orice eveniment, fie ca este vorba de un simplu concurs de MTB in parc sau de un Campionat Mondial🙂 De aceea va multumim si va asteptam cu drag alaturi de noi!Ne poti ajuta daca vrei sa pui suflet alaturi de noi in organizarea unui eveniment frumos, iti place sa daruiesti si te intereseaza sa te dezvolti personal, daca esti o persoana care gandeste pozitiv, dornica sa invete lucruri noi si sa ii invete si pe altii:)

Completeaza formularul si intra in Echipa de Organizare


WeCare

Daca nu vrei inca sa faci acest pas, insa vrei sa afli mai multe despre noi, inscrie-te la Newsletterul organizatorilor TeamXpert Sports Events.