Cum ajung

Startul competitiei este la Casa Comana.
By Car: Locul este usor de nimerit iar drumul suficient de bun.
Varinta 1: Din Bucuresti iesiti pe DN5 spre Giurgiu. Dupa ce iesiti din comuna 1 Decembrie, treceti podul peste raul Arges si, la primul sens giratoriu de la iesirea din Bucuresti, dupa comuna 1 Decembrie, faceti stanga. Mergeti drept inainte 10 km si, in comuna Gradistea, aveti indicator pentru Casa Comana la dreapta. Apoi, cu cativa km inainte de Manastirea Comana, veti intalni a treia intersectie la o troita, unde faceti stanga. Ultima intersectie este in centrul satului Comana, unde faceti dreapta. Casa Comana este la iesirea din sat si intrarea in Padure, ultima casa pe dreapta.
Varinta 2: O alta varianta este sa continuati spre Giurgiu la sensul giratoriu de la 1 Decembrie si sa mergeti pana cand intrati in comuna Calugareni. Aici atentie, de multe ori este radar! La primul sens giratoriu din Calugareni (al doilea de la plecarea din Bucuresti) faceti stanga, iar drumul va va duce pana la Comana, unde faceti dreapta la intersectia din centru. Acest drum este mai lunga putin.
Varinta 3: O a treia varianta, pe care nu o recomandam insa din cauza drumului prost, este pe DJ 603 (Uzun – Mihai Bravu – Comana).

By Bike: Nu e indicat sa veniti pe bicicleta daca vreti sa concurati. Daca doriti totusi acest lucru, va recomandam sa mergeti pe drumul de pe malul stang al Argesului. Distanta de la iesirea din Bucuresti pana la Casa Comana este de 30 km.
Iata si o harta bikemap.net cu traseul pana la locul de start.

By Bus: Puteti ajunge cu microbuzul sau autobuzul din zona Eroii Revoluţiei (Pieptănari) sau de la capătul tramvaiului 25 sau al autobuzului 102 (zona CFR Progres – atenţie, nu este gară! ). Un bilet costă 8 RON şi drumul până la Comana face în jur de 45 de minute. Programul curselor il găsiţi aici (info c&i 2012).

1 Response to Cum ajung

  1. Pingback: Comana Bike Fest | Tura de recunoastere | Comana Bike Fest

Comments are closed.