FARA TAXA

FaraTaxaOrigProgramul FARA TAXA este un program social al Asociatiei Nonprofit Tabere cu Suflet, prin care persoanele cu venituri reduse si cele cu handicap pot beneficia de gratuitate la inscrierea la diverse competitii sportive. Programul se adreseaza atat copiilor cat si adultilor. Iata cine a beneficiat de acest program:

 

TeamXpert.00091Luca Bodareu, Csender Nandi si Brasoveanu Marius

La On Top of the World 2016, Luca Bodareu de 9 ani (foto, fara numar), Csender Nandi si Brasoveanu Marius au participat prin programul Fara Taxa! Mai multe detaliiPerianuVladFaraTaxaVladut Alexandru Valentin si Gabriel Vlad Perianu

La Cupa Tabere cu Suflet MTB din 12 iunie 2016 de la Azuga, doua persoane cu handicap vor beneficia de gratuitate prin programul Fara Taxa! Mai multe detalii


MateiLaurentiuDoi alergatori

Doi alergatori (banditi cum li se spune in argou) au participat la Maratonul Tabere cu Suflet din 26 septembrie 2015, fara sa se inscrie si sa plateasca taxa, si fara sa anunte organizatorii. Au parcurs traseul de Cros si au cerut alimente si apa la punctele de alimentare. Nu este prima oara cand se intampla MateiLaurentiuacest lucru si, pe toti cei care vor sa participe, ii primim cu drag! De data aceasta insa, participarea lor i-a afectat pe ceilalti concurenti:( Cei doi nu au participat la sedinta tehnica la care s-a explicat marcajul si traseul, motiv pentru care au gresit si, fiind in fata plutonului, alti alergatori s-au luat dupa ei!
Pe viitor vom incerca, pe cat posibil, sa evitam astfel de experiente. Mai multe detalii


MateiLaurentiuMatei Laurentiu

Dl. Matei Laurentiu a participat la Cupa Tabere cu Suflet MTB din 27 septembrie 2015 fara sa anunte organizatorii si fara sa achite taxa. A parcurs traseul de concurs de doua ori – echivalent cu Traseul TeamXpert, a cerut alimente si apa la punctele de alimentare! Din informatiile adunate nu are probleme financiare.
Participarea la competitii si achitarea taxei de participare reprezinta un act de sustinere a competitiei respective. Pentru cei care vor sa participe dar nu au posibilitatea sa isi achite taxa de participare, a fost creat programul Fara Taxa. Pana acum nimeni nu a fost refuzat. Cei care participa fara sa anunte, pe ascuns, nu vor sau nu pot sa isi asuma acest statut. Pentru a-i ajuta si pentru a le transmite un mesaj despre o Lume mai Buna, le oferim Gratuitate prin programele WeCareMai multe detalii


FlorinMihai2Marius Florin

Florin este un copil de 8 ani, din comuna Comana, satul Mihai Bravu, fara posibilitati materiale dar cu o dorinta arzatoare de a participa la competitii sportive. La Maratonul Tabere cu Suflet din 26 septembrie 2015 a alergat 10 km impreuna cu un maratonist, iar omzi mai tarziu, la Cupa Tabere cu Suflet MTB 2015, a ocupat locul 6! Pentru a-l sprijini, Asociatia Tabere cu Suflet, prin programele WeCare, ii ofera Gratuitate la toate competitiile sale! Mai multe detaliiMateescuRemusRemus Mateescu

La Cupa Tabere cu Suflet MTB din 27 septembrie 2015, dl. Mateescu a declarat ca “nu are bani la el”, ca urmare a beneficiat de inscriere Fara Taxa la Cupa Tabere cu Suflet MTB 2015. Mai multe detaliiDobricaBogdanBogdan Dobrica

Dl. Dobrica si-a insotit 2 dintre cei 7 copii la Cupa Veseliei din septembrie 2015. Sotia sa a participat la Semimaraton iar, la final, a dorit sa alerge si el. Nu dorea sa plateasca taxa, asa ca a fost invitat sa participe prin programul Fara Taxa. La Cupa Veseliei 2015, copiii au avut gratuitate, la fel si ciclistii.CiprianRosca2Ciprian Rosca

Ciprian Rosca a participat cu taxa redusa la concursul de mountainbike uphill On Top of the World din 1 august 2015, “deoarece nu i se pare corect sa plateasca taxa de intreaga”.


LeoBarbuLeonard Barbu

Leo a solicitat gratuitate la concursul de mountainbike uphill On Top of the World din 1 august 2015, “deoarece nu sta prea bine cu banii”. Cererea sa a fost aprobata.

Update: Pana la urma Leo a renuntat si nu a mai participat.


DavidStoicaDavid Stoica

Tatal lui ne-a rugat sa il ajutam, deoarece, dupa cum s-a exprimat cu umor, “imi merge din ce in ce mai bine”. Ca urmare, David a beneficiat de gratuitate la Comana Bike Fest din mai 2015.


Cezar JipaCezar Jipa

“Sunt un bun exemplu de urmat atat pentru cei tineri cat si pentru cei in varsta, care cred ca de la o etate s-a terminat cu activitatea sportiva” ne-a spus in motivarea cererii de participare gratuita la Comana Bike Fest din mai 2015.
Dl.Jipa are “pensia de cca 1000 lei, grevata de datorii bancare restante, plus un baiat student”. Mai multe detalii


TabereCuSufletOvidiu Scutelnicu

Domnul Ovidiu Scutelnicu ne-a rugat sa participe la Maratonul Tabere cu Suflet editia 2014 gratis, deoarece are probleme cu tatal sau care este bolnav si nu isi permite sa acopere taxa de participare. Mai multe detalii aici.


MaratonTabereCuSuflet.096Cecilia Popa

Cecilia este o fetita din Comana, care iubeste sportul. Pentru ca isi dorea sa participe la Maratonul Tabere cu Suflet 2014 desi nu avea banii pentru taxa de participare, i-am oferit aceasta posibilitate. Mai multe detalii aici.


TabereCuSuflet.044Adrian Stoica

Impreuna cu partenerul nostru Sportek, am decis sa acordam dlui Adrian Stoica, care traverseaza o perioada mai putin fasta din punct de vedere financiar, 3 locuri FARA TAXA la Cupa Tabere cu Suflet MTB din septembrie 2014.  De aceste locuri vor beneficia cei trei copii ai sai: Robert, Diana si David. Mai multe detalii aici.


TeamXpert.301Luca Schlanchy

Dl.Schlanchy nu a avut la el suma integrala pentru a plati taxa de participare la On Top of the World 2014. Ne-a rugat sa il ajutam, ca urmare diferenta este suportata prin programul Fara Taxa. Mult succes!


TabereCuSuflet.211Tanase Paul Florin

“Juniorul isi doreste participarea dar posibilitatile financiare nu ne permit inscrierea lui” ne spune tatal sau in motivarea cererii de participare gratuita la Comana Bike Fest din mai 2014. Mama lui este somera iar tatal lui are salariu injumatatit de o proprire. Mai multe detalii aici


CBF2014 - 1-17052014150Bogdan Palaghian

Bogdan ne-a rugat sa il lasam sa participe fara taxa la Comana Bike Fest din mai 2014 deoarece nu are servici. “In schimb va ajut la marcare” s-a oferit el. Cererea lui a fost aprobata, fara niciun serviciu in schimb.
La finalul concursului, Bogdan a castigat marele premiu la tombola!


mystery manO persoana care a lucrat in sistemul financiar-bancar, actualmente somera

Cererea a fost facuta pentru Comana Bike Fest din septembrie 2015. Persoana respectiva ne-a rugat sa ramana anonima. Iata motivele: “… eu consider ca sunt destul de nedreptatit de acest sistem in Romania.
1- Nu ma simt confortabil deloc ca dupa 5 ani de munca, in conditiile in care ocupam locul 2 in topul sucursalelor din Bucuresti in privinta realizarilor sa fiu dat la o parte pentru a face loc rudelor, amantelor sau alti favorizati ai unei noi conduceri.
2- Nu sunt de acord sa “cersesc” cu “handicapul la vedere”. Adica nu doresc sa fiu facut public in nici un mod asa cum este inginerul din pagina dumneavoastra.
3 – Am un renume in piata financiar bancara si nu vreau sa il stric.
4 – Sunt un sportiv amator caruia ii place confruntarea.
5- Scriindu-va aceste randuri sper ca m-am facut inteles si de asemenea va solicit aceasta confidentialitate atat in privinta documentelor pe care le atasez …“
Mai multe detalii aici


mystery manDragos Georgescu

Dl Dragos Georgescu are 52 de ani si este de meserie inginer auto. In decembrie 2011 a ramas fara slujba. Isi ajuta prietenii cu tot felul de ”mestesuguri de mana”: monteaza alarme auto, alarme de incendiu, sisteme de irigare. Cand l-am cunoscut cauta o solutie pentru montarea unei instalatii de irigare a pomilor fructiferi. Pare un om indemanatec si mai ales optimist, in pofida situatiei neplacute in care se afla.
“Sunt somer din decembrie trecut, timp in care am trimis CV-uri companiilor in care as fi avut ceva de facut. Intre timp ajut prietenii cu ce mai stiu si sper sa gasesc un post. Ajutorul de somaj este de 558 lei si ma descurc atat cat se poate descurca cineva cu suma asta in Bucuresti.”
Dl Dragos Georgescu beneficiaza de Programul FARA TAXA la Comana Bike Fest  din mai 2012. Mai multe detalii aici


MitzaMihai Tirea

Mihai Tarea, alias Mitza, este castigatorul CUPEI MALINULUI – editia 2009 si 2011. Din cauza problemelor financiare, Mitza nu a putut sa isi plateasca taxa de participare la niciuna dintre editiile la care a participat. Prin programul FARA TAXA, Mitza a fost admis in concurs la Cupa Malinului din mai 2011. Mai multe detalii pe siteul competitiei.

 

mystery manOct 2010 – Catalin Daniel Robu

Catalin Daniel Robu era somer la data cererii, motiv pentru care a fost acceptat in concurs fara taxa.


MitzaMai 2009 – Mihai Tirea

Mihai Tarea, alias Mitza, este castigatorul CUPEI MALINULUI – editia 2009 si 2011. Din cauza problemelor financiare, Mitza nu a putut sa isi plateasca taxa de participare la niciuna dintre editiile la care a participat. Prin programul FARA TAXA, Mitza a fost admis in concurs la Cupa Malinului din mai 2009. Mai multe detalii pe siteul competitiei.


De ce publicam aceste Informatii?