Satisfactie 100%

Ne dorim ca Satisfactia participantilor sa ramana unul din obiectivele principale si la Cupa Tabere cu Suflet si celelalte competitii de la Divertiland!

Primul obiectiv al concursurilor pe care le organizam a fost, inca de la inceput, Securitatea. In urma unei perioade mai putin placute, cu campanii negative care vizau concursurile organizate de TeamXpert Sports Events, am aspirat catre un al doilea obiectiv –  Satisfactia 100% a participantilor. In mai 2015 ne laudam ca am reusit acest lucru! Mai mult, de atunci am atins acest obiectiv de fiecare data, inclusiv la ultima editie, cea de la Azuga🙂
Nu a fost usor, mai ales la competitiile de ciclism unde sunt multe interese, participantii sunt foarte vocali, iar unii organizatori se preteaza la actiuni, nu tocmai etice, de manipulare a acestora:(

Ne dorim ca Satisfactia 100% sa ramana unul din obiectivele principale si la competitiile de la Divertiland! La sfarsitul zilei,  satisfactia participantilor este mai importanta decat partea materiala si se rasfrange luminos asupra vietii noastre!

Ce facem pentru a atinge acest obiectiv?
1. In primul rand nu ne propunem, din motive financiare sau pentru a impresiona sponsorii, un numar mare de participanti.
2. Incercam sa comunicam cat mai bine, onest si transparent, toate aspectele legate de concurs.
3. Desi resursele sunt limitate, facem eforturi sa asiguram toate lucrurile de care are nevoie un concurent pentru a trece linia de sosire cu zambetul pe buze:)
4. Ne aplecam asupra copiilor,  pentru o experienta reusita indiferent de varsta.
5. Si nu in ultimul rand, tinem cont de feedback si incercam sa imbunatatim continuu concursul.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi si va asteptam cu drag pe 3-4 septembrie la Bucuresti!

Foto: Victor Sasu

 

About Radu

taberecusuflet.ro/RS/
This entry was posted in 2016, Bucuresti, Cupa Tabere cu Suflet, Divertiland and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.