Va Multumim!

Cupa.TabereCuSuflet.0242Duminica, 12 iunie 2016, cu emotiile inerente schimbarii locului, am organizat la Azuga Maratonul Tabere cu Suflet si Cupa Tabere cu Suflet MTB. Acum, in saptamana de dupa, traim un sentiment frumos, de recunostinta. A fost un nou eveniment de succes, pentru care va Multumim:)

Nu a fost usor! Au fost griji sa nu se accidenteze participantii, sa nu se rataceasca, sa fie suficient de multi oameni care sa ghideze, sa fie suficienta apa la punctele de hidratare pentru maratonisti, sa fie kitul de start bogat, sa fie premii pentru cat mai multe categorii, primaria a promis ambulanta iar dupa alegeri am ramas fara, la fel cu sonorizarea. Si apoi Vremea… Furtuna ne ameninta, la meteo vestile erau contradictorii iar unii participanti ne intrebau cand anuntam ca amanam concursul. Pana la urma totul a fost perfect:)

Multumim participantilor si parintilor care si-au sustinut copiii sa descopere trasee minunate in Azuga.

Multumim partenerilor locali si voluntarilor, ce au facut ca traseele, marcarea, desfasurarea din ziua concursului sa fie posibila.

Multumim Jandarmeriei Prahova si Jandermeriei Brasov care a oprit complet circulatia spre Susai, Politiei locale Azuga, Seriviciului Salvamont Azuga, Ambulantei Azuga.

Le suntem recunoscatori putinilor, dar loialilor sponsori, care ne-au sustinut si la Azuga:
– Bosch (produse pentru kit si premii);
– Zuzu si Sloop (iaurturi si fresh-uri racoritoare si hranitoare);
– Rom (ciocolata si biscuiti plini de energie);
– Divertiland (jucarii ca premii pentru copii si accesul copiilor la Divertiland Playland)
– Editura Sophia (carti pentru premii);
– FullColor (numere, diplome si personalizare tricouri)
– Asociatia Tabere cu Suflet (medalii, cupe, vouchere pentru copiii participanti).

Nu in ultimul rand, ii multumim lui Radu Turtoi, unul dintre cei 4 maratonisti, care a venit cu o punga de cirese culese din curtea sa pentru participanti:)

Iata programul,  rezultatelepozele, categoriile si kitul de start de la competitia de ciclism, precum si rezultatele si pozele de la competitia de alergare.

Iata si un race report scris de Horatiu Campian.

Va asteptam peste o luna, in Varful Lumii, la On Top Of The World 2016!

Foto: Mihai Emil Suciu

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2016, Azuga, Cupa Tabere cu Suflet and tagged , , , . Bookmark the permalink.